“Qui estima els llibres i ha de viure’n lluny,
de mica en mica va perdent l’ànima” (Care Santos a "L'aire que respires")

Qui hi ha darrere el teclat?

Qui hi ha darrere el teclat?

Rere el teclat s’amaga la Núria o la Bruixeta, com quasi tothom la coneix per la Xarxa. Catalana, republicana i independentista. Santsenca de naixement. Taradellenca d’adopció. Aprenent de tot, mestre de res. Seria la meva carta de presentació.

Vaig néixer al barcelonès barri de Sants (1966). Des de l'any 2002 visc a Taradell, un poble de la comarca d’Osona. Lletraferida per afició. Llegeixo compulsivament i esborrallo sempre que tinc ocasió. Vaig cursar la carrera de magisteri. A l’època d’estudiant vaig guanyar diferents premis literaris, entre ells un que atorgava la Generalitat, quan cursava COU, amb una obra de teatre anomenada “I la vida se m’escapava”, que versava sobre el món de les drogues.

He cursat el curs de narrativa, novel·la I, novel·la II i Final de projecte a l’Ateneu de Barcelona, en la modalitat on-line i en llengua castellana. Finalitzant l’últim curs en el 2015. Vaig participar en el projecte blogger «Quedem al Zurich». Tinc publicat un relat al recull «UnMalson» i un altre al número 12 de la revista Inedits

Des de l'any 2014 administro aquest blog, on ressenyo tots els llibres que vaig llegint, al mateix temps que gestiono totes les xarxes socials que l’acompanyen, quasi sempre parlant de llibres. Les meves altres grans passions son els animals i la fotografia, sense oblidar mai el cinema o la música. Aquesta última sempre m’acompanya mentre llegeixo o escric.